palmesøndag.

Idag ær de palmesøndagen, fullt tryck i køket men jag har fått sluta før dagen.
lyckats skæra mig så djupt i fingertoppen så blodet bara sprutar, har lyckats få stopp på de nu men jag får inte anstrænga mig.
typsikst nær de ær rød dag! jag ska inte va i nærheten av knivar.

usch jag gillar inte blod.

hoppas de inte børjar bløda igen før jag har redan varit i sjukstugan 2ggr på 10minuter o børjar de bløda igen måste jag till sjukan...

jaja hoppas alla har haft en trevlig påskhelg.

afterski

usch nu ær jag slut i kroppen! jobbat 12timmar.
sitter på jobbet nu och har precis ræknat kassorna. haft afterski från halv fem till åtta !
suck.. mina ben dør.. nu ska jag hem och kæka., enda jag hunnit få i mig idag ær en koktkorv med brød! im starving.

hade!

Måndag.

Mm.. nu ær de måndag. min førmiddag har gått åt till att hitta en ersættare åt mig så att jag kan åka till lækaren. Har nu en tid kl. 13 måste bara vænta på att ngn kan køra mig till stugan. Jag tog ju inte bilen i morse.

Trøtt på att va sjuk !
Får væl sækert antibiotika lr ngt. . . får se vad dom sæger. Solveig ær ledig idag så hon ville følja me, Hon ska vara min tolk :) haha.

Annars funkar de mesta bra, jobbar o sover i stort sett hela tiden, har inte energi till mkt annat ! Jag  vill træna. . . men går ju inte førren jag har blivit frisk.


Nu ska jag ut i solen och sola och vænta på min skjuts.

Ha de

Nu har jag äntligen fått tummen ur och skaffat mig en blogg.

Här kommer jag skriva om min tråkiga vardag och för er som är intresserade så är det bara att läsa.

Idag är första riktiga varma dagen i Rauland :)
Solen skiner och snön på vägen har smällt bort !
Förmiddagen har jag tillbringat genom att åka till åmot ihopp om att få klippa mig. dock var ingen frisör öppen! Mycket märkligt att ha stängt en torsdag tycker jag =/
Sen kolla jag frisören i Rauland som sista utväg, dom hade fullbokat till efter påsk! Också mkt märkligt för jag har ALDRIG sett ngn gå in till den frisöern. Men men.. jag får helt enkelt stå ut med mitt risigar hår ett tag till.

Sen har jag konstaterat mig att jag har väldigt svårt för att bestämma mig.
Ena sekunden ska jag bo i oslo sen vill jag hem osv.
Men jag kom på att den svenska sommarn är ju underbar !
Midsommar och allt.
Kan ju inte missa kusten ! det va ju super kul förra året.

Skicka lite sms med lina förut också, va skönt att höra av henne lite.

För övrigt missbrukar jag febernedsättande, hostmedicin och vitaminer ihopp om att va dunder frisk i morgon när jag ska jobba. Mår redan mkt bättre bortsätt ifrån att näsan rinner som ett soll.
är det verkligen normalt att bli frisk från influensa på 2dagar?
Alla andra på jobbet har legat hemma i 2veckor typ ! Men om man är Kökschef, 20år och svensk då KAN man tydligen inte bli sjuk och jag ska inte känna efter så :S hmm.. dom har en väldigt sne bild av verkligheten här i Norge. Iaf i Rauland. Har man inte rätt till sjukersättning också? fast det kanske inte gäller när man är säsongsarbetare.

Jaja, söker jobb som en dåre hemma i sverige nu. Får hoppas på att jag får ngt.

Sökt på systembolaget i grums :D haha. de vore kul.

För övrigt händer de inte mkt. Hade gärna varit frisk så jag hade kunnat åka bräda mina 2lediga dagar. varit ut och åkt bräda 4ggr sen jag kom hit ! inte direkt så man har blivit ett proffs direkt.

Har även varit och köpt ved, så nu kan ingen gnälla om jag eldar av deras ved ! Ha! nu kan jag elda hur mkt jag vill :D fucker !

Konstigt att man kan bli på så bra humör när solen tittar fram :) sen hittade jag gamla skivor som påminner om sommarn/hösten 07, min och mikkans sommar :)
Känns som att det här kommer bli en bra sommar. Vila upp sig, samla energi och sen flytta till oslo. Mikkan och Laura, traskande hand i hand och göra oslo osäkert !

Ne nu ska jag kolla klart på vänner säsong 10 :)

Ha de bra!

Välkommen till min nya blogg!


Choose your own language

RSS 2.0