Klantigt att inte beställa biljetter. Fann...

Klantigt att inte beställa biljetter. Fanns bara platser på raden längst fram till eclipse. Nu ska vi käka grekiskt och sen blir det robin hood istället.


Comment
Postat av: Erina Tomasson

Japp att komma upp tidigt är ett måste när man är utomlans precis som du säger. För inte ska man sova bort dagarna. jag brukar alltid vara på stranden runt halv 10 - 10 tiden redan. Bra platser längst fram och sol sol sol hela dagen lång.



Ah nej asså grekland vet jag inte ens om det finns några sevärdigheter i när man är ute på en ö, skillnad om man var inne i Aten. men som sagt finns säkert nån billig båt tur eller så som man kan ta i grekland så man är ute till havs tex en hel dag



Nej inte Sunny beach kännsla vill vi ha, det ska vara ordentliga fester där inte alla fjortisar ligger och spyr över golven, men som sagt jag är ganska så bra på att bli full själv. Och tommy säger att jag jämt blir fjortis full när jag dricker, men när jag är utomlands så dricker jag alltid med måtta.



Förutom när jag var på klassresa i Turkiet med 28 personer. Då viste jag ju att det fanns folk som kunde "hålla reda på mig" haha ena kvällen börja med att jag och en klasskompis skulle se vem som fick i oss mest sprit på hotellet (all inclusive) så det var gratis. jag vart dyng rak efter si sådär 10glas (japp jag är seriös jag hållde i mig alkoholen, sen åkte vi ner till stan där jag gick och plockade gröna tomater som jag käkade upp. Sen på något vis lyckades jag bli med i direkt sänd tv som visades på storbild mitt på "party gatan" yeeeah där stod jag och dansade helt med mig själv. (dom har tydligen en kanal där i turkiet där det är direkt sändning så folk hemam kan se vad som händer inne i stan där alla party ställen låg) Sen slutade kvällen med att jag lyckades tappa bort hela min klass på 28 personer och tog taxin hem sj till hotellet, hur jag vågade åka taxi själv förstår jag dock inte. :D

2010-06-30 @ 22:25:48
URL: http://www.metrobloggen.se/minlya

Leave a comment:

Name:
remember me?

E-mail:

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback

Choose your own language

RSS 2.0